Over Doggiez

 

We stellen ons even voor:

Ik ben Cathy, en mijn eerste ‘assistentje’ heette Luna.  Toen Luna, een cocker spaniël, in 2004 in ons gezin kwam als kleine pup, heeft ze mijn leven in positieve zin grondig overhoop gehaald.   Niet alleen door haar dolle fratsen en deugnieterij maar door de liefde voor alle honden die ze in me wakker gemaakt heeft.  

  
Een gebrek aan speelmogelijkheden voor honden in de buurt deed me in 2004 naar het stadsbestuur van Brugge stappen om hier een oplossing voor te vinden.  Na wat gelobby werd een hondenweide aangelegd waar onze vele vriendjes lekker los en veilig konden rennen en spelen.

Of de hond van kennissen mocht komen logeren?   Ja, waarom niet! Luna vond haar vriendjes allemaal even geweldig en als ze dan ook nog mochten komen slapen…

Mijn hondenliefde werd een regelrechte passie en van die passie heb ik uiteindelijk mijn beroep gemaakt!  Hondenhotel PetCare & Co stond in de startblokken…In 2006 startte ik met mijn indoor hondenhotelletje in Brugge, waar alle rakkers lekker vrij konden ravotten in de woonkamer, dutjes doen op de zetel en overladen werden met knuffels.  

Ook de uitlaatdienst en de thuisverzorging van alle huisdieren  werden opgestart.  

Na de verhuis naar Nieuwenrode in 2009, bouwde ik daar het hondenhotel opnieuw op en liep het weer gauw vol viervoeters.  

Maar vaak kwamen honden met haren voor de ogen of niet geborsteld dus volgde ik een trimcursus die uitmondde in Trimsalon Doggiez.  Hier kan ik mijn passie voor honden en mijn creativiteit in kwijt!  Verder informatie over alles wat met het trimsalon te maken heeft vindt u onder de knop Diensten.

 

U kan ons volgen op Facebook voor foto's en verhalen van wat er allemaal gebeurt in ons trimsalon