Prijzen

We hanteren een uurprijs van 45 €, zowel voor kleine als middelgrote honden.

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen en zijn gebaseerd op de duurtijd van de verzorging.  (scroll naar benden voor meer info)

We gaan er van uit dat uw hond goed onderhouden wordt tussen de trimbeurten door. Indien er meer of minder werk is dan voorzien, uw hond gedrags- of gezondheidsproblemen heeft wordt de prijs aangepast.  Bij vervilting of vachten met knopen wordt een meerprijs aangerekend.

In de prijs inbegrepen: nagels knippen en oren reinigen, sanitair gedeelte volledig schoonmaken

Wij bieden: een volledige maar vooral liefdevolle professionele verzorging volgens rasstandaard, de wens van het baasje en de vachtmogelijkheden van uw lieverd.

Het model, de gezondheid en karakter worden samen overlopen bij aankomst.  Afhankelijk van de gezondheid van uw rakker lassen we pauzes in, bij goed gedrag wordt er beloond met heel veel knuffels en hondensnoepjes en spelen we even in de trimtuin,...


Naast een volledige verzorging van uw hond kan u ook bij ons terecht voor:

  • Tussentijds nagels knippen: € 9,00
  • Tussentijdse was- en kambeurten: prijs afhankelijk van het werk
  • Alle informatie over vachtonderhoud, shampoo's, conditioners, kammen, borstels enz: gratis
  • Puppygewenning: 20 € die in mindering wordt gebracht bij de eerste volledige trimbeurt binnen de 3 maanden

Knopen en vervilting van de vacht:

Soms gebeurt het door omstandigheden dat er weinig gekamd wordt. Wij doen onze klantjes geen pijn door ontklitten en kunnen niet toveren.  Dan beginnen we gewoon opnieuw maar met geregelde afspraken op lagere termijn: zo kunnen we werken aan vachtherstel.  Dat scheelt op termijn voor u in prijs en de honden zijn dubbel zo happy!  Voor zeer geklitte en vervilte vachten wordt een meerprijs gerekend aangezien dit een lastige klus is en zeer schadelijk voor onze materialen.

Ingeval van vlooien:
Dit vraagt extra behandeling van uw hond en extra schoonmaak van het salon met gespecialiseerde producten. Bij vlooien en teken worden deze uiteraard verwijderd dmv speciale shampoo en ontsmetting van eventuele tekenbeten.  Hiervoor wordt 15 € extra gerekend.  Zelf brengen we geen antivlooienmiddelen aan tenzij met uitdrukkelijke goedkeuring van de baasjes.  Het kan zijn dat ene hond hier goed op reageert en de andere niet. Wij geven u graag alle info hieromtrent mee maar vraag ook uw dierenarts om raad.

Scroll naar beneden voor meer informatie over onze prijzen. Voor meer specifieke info kan u steeds even bellen.

Kleine hond

Kleine hond

Wassen + drogen + knippen volgens rasstandaard, plukken, knippen of scheren: bij goed onderhouden vacht varieert de prijs van 50 tot 80 €

Middelmatige hond

Middelmatige hond

Wassen + drogen + knippen volgens rasstandaard of scheren: bij goed onderhouden vacht varieert de prijs van 55 tot 70 €

Grote hond

Grote hond

Al zal u nog regelmatig foto's van grote honden op onze FB pagina zien,  heb ik echter besloten me te concentreren op kleine honden.

Graag verwijs ik u, en uw grote rakker, door naar mijn collega's.

Zeer grote hond

Zeer grote hond

 

Al zal u nog regelmatig foto's van grote honden op onze FB pagina zien, over de tijd besloten heb ik echter besloten me te concentreren op kleine honden.

Graag verwijs ik u, en uw grote rakker, door naar mijn collega's.

In actie