Algemene Voorwaarden - Doggiez

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN


Beste klanten,
Om de trimbeurt in de eerste plaats voor uw hond, maar ook voor U en mij vlot te laten verlopen gelden volgende richtlijnen:   (Ze klinken misschien strikt maar zijn op termijn in ieders voordeel!)


-AFSPRAKEN:
De gemiddelde wachttijd voor een afspraak is anderhalve tot 2 maanden.  Het  is aangeraden om alvast 1 of 2 volgende afspraken te maken zodat u hond verzekerd is van een tijdige knipbeurt. Vaste klanten krijgen steeds voorrang. Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 2 dagen op voorhand te verwittigen, zo niet wordt de volledige trimbeurt aangerekend.  Afspraken kunnen gemaakt worden per telefoon (ik kan niet altijd antwoorden maar laat zeker een bericht met naam en telnr dan bel ik terug) sms, of via Facebook.

-BRENGEN EN HALEN: 
Breng uw hond op het afgesproken uur en kom na sms of op het afgesproken uur uw lieverd ophalen.  Opvang of langer blijven is niet mogelijk aangezien niet alle honden even sociaal zijn en de rust van alle honden gerespecteerd moet worden.  Indien u later dan een uur na sms/tel uw hond komt ophalen wordt een opvangprijs van 10 € gerekend.

-VOORAF UITLATEN:
Laat uw hond voor de trimbeurt uit: de trimtuin is bedoeld voor ontspanning en spel, niet als uitlaatplaats vóór de trimbeurt.  Wat nodig is, is natuurlijk nodig maar tussendoor en niet binnen de eerste 5 minuten na aankomst.

-DROOG:
Breng uw hond zo droog mogelijk binnen zodat het borstelen, scheren en voorwerken zo vlot mogelijk kan gebeuren

-VLOOIEN:
Indien uw hond vlooien heeft meld ik dit steeds.  Aangezien ze eerst met speciale shampoo en dan met gewone shampoo moeten gewassen worden en het salon daarna volledig ontsmet en ontvlooid moet worden, wordt een  meerprijs van 10 € gerekend.  Raad ivm producten tegen vlooien en teken geef ik graag mee, zelf aanbrengen doe ik niet aangezien elke hond daar anders op kan reageren.

-GEZONDHEID EN GEDRAG:
Gelieve steeds gezondheids- en/of gedragsproblemen vooraf te melden. Alle info wordt op de fiche genoteerd maar bij risicohonden (oud, ziek, allergieën, huidproblemen,…) dient een document ‘afstand van verantwoordelijkheid’ getekend te worden.  Ingeval van gezondheidsproblemen verwittig ik u steeds en stuur ik desnoods vooraf door naar de dierenarts.

-PRIJS:
De prijs van een trimbeurt is afhankelijk van het ras en het gekozen kapsel en van toepassing op honden met een goed onderhouden vacht en normaal gedrag.  Bij vachten met veel knopen/klitten/matten en moeilijk hanteerbare honden wordt de prijs van 40 € per uur gehanteerd.  Betaling gebeurt steeds cash bij afhaling (geen bankcontact of overschrijving)

Ik werk anders dan andere salons waar tijdsdruk en omzet vaak prioriteit zijn.  Ik werk uit passie voor honden en dus met respect,  geduld en dierenliefde. 
• veel aandacht voor uw lieverd:  Koekjes/beloningen indien dat mag, spelen tussendoor, knuffels, warmte en hondenliefde, pauzes tussendoor om even de pootjes te  strekken
• ik werk steeds op maat van uw hond ivm leeftijd, gezondheid, gedrag, model…
• open communicatie en overleg ivm met model, gedrag, gezondheid, onderhoud,…
• geen wachtkooien maar een trimtuin om te ontspannen en te spelen
• puppysessies tot 4 maanden; socialisatie met poezen en andere honden
• gedragstips en trimtafeltraining
• rustige en niet-plassende honden mogen mee in de woonkamer (als Lisa het ok vindt ;-) )
• Indien ik zelf verhinderd ben om uw afspraak na te komen breng ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte of geef ik gegevens door van mijn collega’s in de buurt.
• U mag erbij blijven, indien het gedrag van de hond dit toelaat of wanneer ik voel dat dit beter is voor uw hond.